O nas

GEOTRON Matej Kolenc s.p. je podjetje, ki nudi celovite in kakovostne geodetske storitve po konkurenčnih cenah. Izvajamo vse z zakonom predpisane postopke s področja geodetske dejavnosti. Geodetska dejavnost so geodetske meritve in opazovanja, kartiranje ter druga dela in postopki, ki so potrebni za evidentiranje podatkov o nepremičninah in prostoru ter za razmejevanje nepremičnin. Ukvarjamo pa se tudi z nepremičninskim posredovanjem pri prodaji in nakupu nepremičnin.

Vizija

Neprestano izobraževanje in izpopolnjevanje znanj z najnovejšimi predpisi stroke s področja nepremičnin ter slediti napredku tehnologije in tako zagotavljati kakovostne storitve tudi najzahtevnejšim strankam.

Vrednote podjetja

  • Strokovnost – Največji poudarek damo na strokovnost, kjer se stalno strokovno izobražujemo. Zavedamo, da stranke želijo kvalitetno opravljene storitve.
  • Profesionalnost – S strankami imamo visoko profesionalen odnos, ki temelji na spoštovanju in poštenosti.
  • Časovna prilagodljivost – V največji možni meri se prilagodimo stranki. Po dogovoru tudi izven delovnega časa.

Naš cilj

Je ponujati celostne storitve s področja nepremičnin, tako s področja evidentiranja nepremičnin (geodetske storitve) kot tudi s področja posredovanja nepremičnin, ter tako strankam omogočati, da pri nakupu ali prodaji vedo kaj kupujejo oziroma prodajajo, ter jim pomagati pri celotnem postopku prepisa nepremičnin (od pogodbe, pridobivanja vseh potrebnih dokumentov do vpisa v zemljiško knjigo).

Ustanovitelj

Matej Kolenc, univ. dipl. inž. geod.

odgovorni geodet, nepremičninski posrednik

Direktor podjetja Matej Kolenc ima že 10 let izkušenj s področja geodetskih storitev. Podjetje Geotron, Matej Kolenc s.p. je bilo ustanovljeno v aprilu leta 2016.

Številka geodetske izkaznice: 220966
Enotni žig: IZS Geo0421
Evidenčna številka podjetja pri Inženirski zbornici Slovenije: 0365

031 208 214

Reference

BIRO ARHEA d.o.o.

TGH d.o.o.

TPV d.o.o.

Občina Mirna Peč

ZNASS d.o.o.

TOPOS d.o.o.

Potrebujete geodetske storitve?

V našem podjetju se neprestano izobražujemo, ter tako zagotavljamo kakovostne storitve tudi najzahtevnejšim strankam. Smo časovno zelo prilagodljivi željam stranke. Stopite v kontakt z nami in z veseljem vam bomo pomagali pri vašem projektu.
Pošljite povpraševanje!